Baton kokosowy w czekoladzie (20%)
Jednostka miary | szt |
cukier, tłuszcz (palmowy i shea w zmiennych proporcjach), serwatka w proszku (z MLEKA), miazga kakaowa, mąka PSZENNA, wiórki kokosowe 2%, mąka kokosowa 2%, tłuszcz kakaowy, tłuszcz MLECZNY, aromaty, emulgatory: lecytyny (z SOI) i E 476, sól. Czekolada - masa kakaowa minimum 43%. PRODUKT MOŻE ZAWIERAĆ ORZESZKI ARACHIDOWE, ORZECHY LASKOWE I SEZAM.
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 43 g
Wartość energetyczna kcal: 542 kcal
Wartość energetyczna kJ: 2262 kJ
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 33 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g
Zawartość węglowodanów: 56 g
Cukry: 52 g
Zawartość błonnika: 2,5 g
Zawartość białek: 4,9 g
Zawartość soli: 0,39 g
Wprowadziłem wartości odżywcze: Wszystkie prawnie wymagane wartości odżywcze zostały zadeklarowane
Rodzaj/smak: Kokosowy
Dodatki: Z czekoladą ciemną
Dla diabetyków: Nie
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Całkowity okres przydatności do spożycia (od daty produkcji): 9 mies.
Temperatura przechowywania min - max: 12 - 18 °C
Produkt zmiennowagowy: Nie
Całkowity okres minimalnej trwałości (od daty produkcji): 9 mies.
Oświadczenie o poprawności danych: Produkt nie posiada oświadczeń żywieniowych
Czy znaki dietetyczne/alergenów znajdują się na opakowaniu?: Nie
Producent: Vobro sp. z o.o. sp.k.
Vobro sp. z o.o. sp.k.Ostatnio oglądane