Baton nadziewany (20 %) o smaku brownie w czekoladzie (18 %)
Jednostka miary | szt |
cukier, syrop glukozowy, serwatka w proszku (z MLEKA), tłuszcz palmowy, miazga kakaowa 6,5 %, kakao 3,5 %, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole; tłuszcz kakaowy 1,5 %, syrop cukru inwertowanego, MLEKO w proszku odtłuszczone, emulgatory: lecytyny ( z SOI) i E 476; kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 0,9 %, tłuszcz MLECZNY, sól, aromaty. Czekolada - masa kakaowa minimum 43 %. PRODUKT MOŻE ZAWIERAĆ ORZESZKI ARACHIDOWE, ORZECHY LASKOWE, SEZAM I PSZENICĘ.
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 20 g
Wartość energetyczna kcal: 431 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1812 kJ
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 15 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 8,1 g
Zawartość węglowodanów: 73 g
Cukry: 52 g
Zawartość błonnika: 4,6 g
Zawartość białek: 4,5 g
Zawartość soli: 0,38 g
Wprowadziłem wartości odżywcze: Wszystkie prawnie wymagane wartości odżywcze zostały zadeklarowane
Rodzaj/smak: Czekoladowy
Dodatki: Z nadzieniem
Dla diabetyków: Nie
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Całkowity okres przydatności do spożycia (od daty produkcji): 9 mies.
Temperatura przechowywania min - max: 12 - 18 °C
Produkt zmiennowagowy: Nie
Całkowity okres minimalnej trwałości (od daty produkcji): 9 mies.
Oświadczenie o poprawności danych: Produkt nie posiada oświadczeń żywieniowych
Producent: Vobro sp. z o.o. sp.k.
Vobro sp. z o.o. sp.k.Ostatnio oglądane