Masa netto: 30 g (20 torebek x 1,5 g)
Sposób przygotowania
 Umieścić 1 torebkę w filiżance, zalać wrzącą wodą (250 ml), filiżankę przykryć. Zaparzać 8-10 minut. 
 Zalecane spożycie: Pić 1 raz dziennie po 1 filiżance naparu (250 ml). Nie należy spożywać jeżeli występuje nadwrażliwość (alergia) na koper włoski oraz na rośliny z rodziny Apiaceae (Umbelliferae). Nie należy stosować u dzieci poniżej 4 roku życia. Kobiety w okresie ciąży i karmiące piersią powinny skonsultować się z lekarzem prowadzącym. 
 Prowadzenie zdrowego trybu życia, stosowanie zrównoważonej i zróżnicowanej diety są niezbędne dla zachowania dobrego stanu zdrowia.
Przechowywać w suchym miejscu.
www.naturalneherbatki.pl
Koper włoski (Foeniculum officinale) 
 Owoc kopru
 - wspomaga procesy trawienia i prawidłowe funkcjonowanie układu pokarmowego,
 - pomaga usunąć uczucie pełności i wzdęcia,
 - wspiera naturalną odporność organizmu,
 - wpływa korzystnie i przyjemnie na błony śluzowe gardła, strun głosowych,
 - przyczynia się do ochrony komórek przed szkodliwym działaniem wolnych rodników.
Malwa
 Herbaty z pasją
Koper włoski