Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze: od +1 °C do +21° C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.
Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona, surowa, wędzona, suszona, dojrzewająca.
Możliwa obecność:
selera,
gorczycy,
soi, pochodnych
mleka.
PRODUKT BEZGLUTENOWY
mięso wieprzowe
tłuszcz wieprzowy
sól
przyprawy w tym ekstrakt papryki
aromaty
glukoza
barwnik: kwas karminowy
przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu
substancja konserwująca: azotyn sodu
kultury starterowe
Do wytworzenia 100 g produktu zużyto 160 g mięsa wieprzowego
Może zawierać: seler, mleko, gorczyca, soja
Nie zawiera: zboża zawierające gluten
Dodatek MSG: Nie zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 2101 kJ/507 kcal |
Tłuszcz | 44 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g |
Węglowodany | 2,8 g |
w tym cukry | 1,0 g |
Białko | 25 g |
Sól | 4 g |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 21
Trwałość po otwarciu: 3 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 60
produkt bezglutenowy
dojrzewają do 3 tygodni
100 g produktu wytworzono z 160 g mięsa
bez dodatku: fosforanów, glutaminianu sodu
Rozmiar opakowania: 60
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: „SOKOŁÓW" S.A.
„Sokołów" S.A.,
al. 550-lecia 1,
08-300 Sokołów Podlaski