Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Najlepiej spożyć przed końcem: data na dnie opakowania. Przechowywać w temperaturze od +4 °C do +25° C.
Filety z makreli solone, parowane ze skórą w sosie pomidorowym. Konserwa rybna sterylizowana.
Możliwe naturalne odchylenia
filety z makreli 50 % (Scomber scombrus)
sos pomidorowy 50% [woda, koncentrat pomidorowy 7,5 %, cukier, skrobia modyfikowana, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, przyprawy (cebula, czosnek, pieprz, ekstrakt papryki), sól, substancja zagęszczająca: guma guar]
Zawiera: ryba
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
|---|
| Wartość energetyczna | 901 kJ |
| Wartość energetyczna | 217 kcal |
| Tłuszcz | 17,0 g |
| - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,3 g |
| Węglowodany | 5,5 g |
| - w tym cukry | 4,8 g |
| Białko | 10,0 g |
| Sól | 0,94 g |
| Omega 3 | 4,23 g |
| Kwasy tłuszczowe EPA i DHA | 3,08 g |
| Możliwe naturalne odchylenia | |
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 25
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Gotowe do spożycia
Wymiar liczbowy: 170
nowy lepszy smak
źródło kwasów Omega 3, EPA i DHA
Rozmiar opakowania: 170
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Lisner Poznań Sp. z o.o. Sp. k.
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska