Najlepiej spożyć przed: data na opakowaniu. Przechowywać w temp. od +4 °C do +8 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.
Kupując ten produkt wspierasz program Pajacyk - dzielimy się tym co dobre
Ser typu greckiego lekki*
*obniżona zawartość tłuszczu o 37 % w stosunku do Hochland Sera typu greckiego. Ser solankowy w kawałku.
Hochland
To jest pyszne!
Ser solankowy w kawałku.
Wyprodukowano w Niemczech
mleko krowie pasteryzowane
sól
podpuszczka mikrobiologiczna
kultury bakterii
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 905 kJ / 217 kcal |
Tłuszcz | 15 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 9,9 g |
Węglowodany | 0,6 g |
w tym cukry | 0,6 g |
Białko | 20 g |
Sól | 2,7 g |
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 3 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 150
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Hochland Polska Sp. z o.o.
Hochland Polska Sp. z o.o.,
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz