Propozycje zastosowania
wypieki, desery, potrawy
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 48 godzin.
Delecta
Z tradycji domowych wypieków
Więcej przepisów znajdziesz na:
Delektujemy.pl
Masa z białego maku to połączenie doskonałej receptury z naszym wieloletnim doświadczeniem w zakresie wypieków. Trzykrotnie zmieliliśmy mak biały, wzbogacając go o miód i naturalny aromat marcepanowy. Masa z białego maku ma doskonałą konsystencję, a także jest gotowa do użycia od razu. Wystarczy chwila, aby wyczarować makowe babeczki z kruszonką, chrupiące rogaliki czy też pyszne ciasteczka.
Najlepsze bakalie od
Bakalland
Masa z białego maku o smaku marcepanowym.
Produkt może zawierać
soję i
mleko.
woda
mak biały 23 %
cukier
kaszka pszenna
mąka pszenna
miód wielokwiatowy
naturalny aromat marcepanowy
regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Może zawierać: mleko, soja
Zawiera: pszenica
| Wartość odżywcza produktu na 100 g |
|---|
| Wartość energetyczna | 850 kJ/203 kcal |
| Tłuszcz | 10 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,3 g |
| Węglowodany | 19 g |
| w tym cukry | 19 g |
| Błonnik | 8,6 g |
| Białko | 5,0 g |
| Sól | 0 g |
| Witaminy i składniki mineralne | na 100 g |
| Wapń | 369 mg (46 %*) |
| *RWS - dzienne Referencyjne Wartości Spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych) | |
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 400
z miodem wielokwiatowyn
trzykrotnie mielony mak
gotowa do użycia
Dobra i polska firma
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Bakalland S.A.
BAKALLAND S.A.
00-446 Warszawa,
ul. Fabryczna 5,
www.bakalland.pl,
serwis.konsumenta@bakalland.pl