Masa netto: 76 g (4 tubki po 19 g)
Sposób użycia
1. Przed otwarciem tubkę delikatnie ugniatać palcami przez ok. 1 min dla uzyskania jednolitej struktury masy.
2. Stosować tylko na suchą i zastygłą powierzchnię.
3. Po udekorowaniu każde ciasteczko osobno odstawić na kilka godzin do zastygnięcia dekoracji.
4. Po otwarciu zużyć w ciągu 30 dni.
Uwaga: nie kłaść ciasteczek jedno na drugim! W zależności od dekorowanej powierzchni pisaki po zastygnięciu mogą być nadal plastyczne.
Najlepiej spożyć przed końcem: na spodzie kartonika.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nie przechowywać w lodówce!
Cztery smaki: Czekolady deserowej, mlecznej, białej i karmelowy.
Zastosowanie
Nasze pisaki to prosty i szybki sposób na efektowną dekorację ciasteczek, pierniczków i ciast. Niezastąpione przy wykonywaniu napisów na tortach.
Dr. Oetker wspiera SOS Wioski Dziecięce
Pisaki cukrowe smak czekolada i karmel.
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.