Sposób użycia:
1 Schłodzoną śmietankę ubij krótko mikserem.
2 Zawartość torebki wymieszaj z cukrem pudrem i/lub dowolnym cukrem Dr. Oetkera (ilość wg uznania), następnie wsyp do śmietanki i ubij do uzyskania pożądanej konsystencji.
3 Do czasu podania przechowuj w lodówce.
Najlepiej spożyć przed końcem: patrz na opakowaniu
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przepisów szukaj na www.oetker.pl
Ubita śmietana ze Śmietan-fixem żółtym długo utrzymuje dekoracyjne kształty i nie podchodzi wodą. Ma piękny, pastelowy kolor i neutralny smak.
Mieszanka w proszku do utrzymania właściwej konsystencji bitej śmietany.
Możliwa obecność MLEKA i zbóż zawierających GLUTEN.
Jednostka miary | szt |
skrobia modyfikowana
glukoza
maltodekstryna
koncentrat krokosza barwierskiego
koncentrat z cytryny
Może zawierać: zboża zawierające gluten, mleko
Wartość odżywcza na 100 g produktu w proszku: | |
---|---|
Energia | 1540 kJ / 362 kcal |
Tłuszcz | 0,1 g |
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone | 0,1 g |
Węglowodany | 89 g |
w tym Cukry | 32 g |
Białko | 0,6 g |
Sól | 0,17 g |
Wymiar liczbowy: 7
utrzymuje właściwą konsystencję bi̇tej śmietany
na 200-250 ml śmietanki 30 % lub 36 % tł.
neutralny smak
kolor z natury
Rozmiar opakowania: 7
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane