Przechowywać w suchym miejscu. Chronić przed ciepłem.
Czekolada Mleczna Z Mleka Alpejskiego (85 %) Z Białą Czekoladą (15 %).
Alergeny zostały oznaczone pogrubioną czcionką w składnikach
e 100 g
Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej z mleka alpejskiego minimum 33 %.
 Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone MLEKO w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z MLEKA), tłuszcz MLECZNY, emulgator (lecytyny SOJOWE), pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH, aromat.  MOŻE ZAWIERAĆ INNE ORZECHY ORAZ PSZENICĘ
Może zawierać: orzechy brazylijskie, orzechy nerkowca, orzechy makadamia / orzechy queensland, orzeszki pekan, pistacje/orzechy pistacjowe, orzechy włoskie, pszenica
Zawiera: orzechy laskowe, mleko, soja
|  | per 100g |  | 20 g | % 20 g | 
|---|
| Wartość energetyczna | 2246 kJ |  | 449 kJ | 5 % | 
|  | 538 kcal |  | 108kcal | 5 % | 
| Tłuszcz | 31.00 g |  | 6.10 g | 9 % | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18.00 g |  | 3.70 g | 18 % | 
| Węglowodany | 58.00 g |  | 12.00 g | 4 % | 
| Cukry ogółem | 57.00 g |  | 11.00 g | 13 % | 
| Błonnik | 1.90 g |  | 0.40 g |  | 
| Białko | 6.10 g |  | 1.20 g | 2 % | 
| Równoważna zawartość soli | 0.27 g |  | 0.05 g | 1 % | 
 Wymiar liczbowy: 100
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: 20 g = 3 kostki. Opakowanie zawiera 5 x 3 kostki.
 Producent: Mondelez Polska S.A.
 Mondelez Polska S.A.
 ul. Domaniewska 49, 02-672 Warszawa
 801 066 006