Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Batonik z mlecznej czekolady z nadzieniem mlecznym (60 %).
czekolada MLECZNA 40 % (cukier, MLEKO pełne w proszku, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny (SOJA); wanilina)
cukier
MLEKO odtłuszczone w proszku (18 %)
olej palmowy
MASŁO odwodnione
emulgator: lecytyny (SOJA)
wanilina
Składniki mleka: 33 % - Składniki kakao: 13 %
Zawiera: mleko, soja
| Średnia wartość odżywcza 100 g | Średnia wartość odżywcza batonik (12,5 g) | batonik %* |
---|
Wartość energetyczna (kJ/kcal) | 2360 / 566 | 296/71 | 4 |
Tłuszcz (g) | 35 | 4,4 | 6 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 22,6 | 2,8 | 14 |
Węglowodany (g) | 53,5 | 6,7 | 3 |
w tym cukry (g) | 53,3 | 6,7 | 7 |
Białko (g) | 8,7 | 1,1 | 2 |
Sól (g) | 0,313 | 0,039 | 1 |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal) | | | |
Wymiar liczbowy: 200
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 16 sztuk/sztuki
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: 16 batoników
Producent: Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.,
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Infolinia Ferrero w Polsce
801 550 550
Opłata według stawek operatora
www.ferrero.pl
serwis.konsumencki@ferrero.com