Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
100 % naszego kakao jest pozyskiwane poprzez niezależne organizacje gwarantujące zrównoważone pozyskiwanie surowców.
Czekolada ciemna (60 %) z nadzieniem z orzechów laskowych (37 %) i kawałkami orzechów laskowych.
Może zawierać 
MIGDAŁY, 
ORZECHY WŁOSKIE, 
ORZECHY NERKOWCA, 
ORZESZKI PEKAN, 
ORZECHY BRAZYLIJSKIE, 
PISTACJE i 
ORZECHY MAKADAMIA.
5 porcji
 masa kakaowa
cukier
olej palmowy
ORZECHY LASKOWE 10 %
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 3,5 %
tłuszcz kakaowy
SERWATKA w proszku (MLEKO)
bezwodny tłuszcz MLECZNY
emulgator: lecytyny (SOJA)
wanilina
całkowita zawartość kakao: 45,5 % - w czekoladzie: 70 % minimum
Może zawierać: migdały, orzechy brazylijskie, orzechy nerkowca, orzechy makadamia / orzechy queensland, orzeszki pekan, pistacje/orzechy pistacjowe, orzechy włoskie
Zawiera: orzechy laskowe, mleko, orzechy, soja
 | 100 g | Na porcję 18 g | %* na porcję | 
|---|
| Wartość energetyczna (energia) (kJ / kcal) | 2520 / 608 | 453 / 109 | 5 | 
| Tłuszcz (g) | 46,3 | 8,3 | 12 | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 24,2 | 4,4 | 22 | 
| Węglowodany (g) | 35,5 | 6,4 | 2 | 
| w tym cukry (g) | 32,1 | 5,8 | 6 | 
| Białko (g) | 8,1 | 1,5 | 3 | 
| Sól (g) | 0,046 | 0,008 | 0 | 
| Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal) |  |  |  | 
| 5 porcji |  |  |  | 
 Min. temp. °C: 18
Maks. temp. °C: 22
Wymiar liczbowy: 90
Rozmiar opakowania: 90
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 5 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: 5 porcji
 Producent: Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.,
 Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.,
 ul. Wiertnicza 126,
 02-952 Warszawa
 www.ferrero.pl
 serwis.konsumencki@ferrero.com
 Infolinia Ferrero w Polsce 801 550 550