Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Mąka migdałowa polecana zarówno do słodkich jak i słonych wypieków. Można ją dodawać do musli, jogurtu lub koktajlu.
Mąka migdałowa
W produkcie możliwa obecność: glutenu, orzechów (brazylijskich, nerkowca, włoskich, laskowych), orzeszków ziemnych, soi, sezamu i selera. Składniki: migdały mielone 100%
Zawiera: migdały
Może zawierać: orzechy brazylijskie, orzechy nerkowca, seler, zboża zawierające gluten, orzechy laskowe, orzeszki ziemne, sezam, soja, orzechy włoskie
| w 100 g |
|---|
| Wartość energetyczna | 2497 kJ / 604 kcal |
| Tłuszcz w tym: | 52 g |
| - kwasy tłuszczowe nasycone | 4,7 g |
| Węglowodany | 7,6 g |
| w tym cukry | 4,9 g |
| Błonnik | 13 g |
| Białko | 20 g |
| Sól | 0,04 g |
Wymiar liczbowy: 250
Tekst dowolny o pochodzeniu: Kraj pochodzenia: USA
źródło błonnika i białka
100% naturalna
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: NaturAvena Sp. z o.o.
NaturAvena Sp. z o.o.
ul. Raszyńska 13
05-500 Piaseczno