Basia Mąka tortowa extra pszenna typ 405 1 kg

Nowy produkt

4,99 zł

5902020163213

szt

Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.
Zapach domowego ciasta, smak pysznych pierogów, aromat delikatnych naleśników przywodzą na myśl wspomnienia z dzieciństwa i radosne chwile spędzone wspólnie przy rodzinnym stole.
Mąka Basia produkowana ze starannie wyselekcjonowanych polskich zbóż, pozwoli Ci wyczarować ulubione przysmaki w Twojej kuchni.
Dzięki najlepszym ziarnom oraz najwyższym standardom produkcji, możesz być pewna, że mąka Basia jest zawsze biała i puszysta.

Więcej na: www.mojabasia.pl
Spróbuj również:
Basia Mąka wrocławska pszenna typ 500
Basia Mąka poznańska pszenna typ 500
Basia Mąka Extra wypiek pszenna typ 550
Basia Mąka z pełnego przemiału pszenna typ 1850
Babka piaskowa
- 5 jajek
- 1 kostka masła
- 2 łyżeczki proszku do pieczenia
- 1 szklanka cukru
- 1 szklanka mąki ziemniaczanej
- 1 szklanka mąki Basia
- 1 cukier wanilinowy
- ½ aromatu waniliowego

Jajka utrzyj z cukrem. Dodaj mąkę, proszek do pieczenia, cukier wanilinowy, aromat oraz roztopione masło. Zmiksuj składniki i wylej gładką, lśniącą masę na formę (wcześniej obsypaną bułką tartą). Piecz około 45 minut w piekarniku nagrzanym do temp. 200°C. Rumianą i pachnącą babkę możesz udekorować pysznym lukrem lub swoją ulubioną polewą.
Mąka pszenna typ 405
Jednostka miaryszt
w 100 g produktu* % w 100 g
Wartość energetyczna1447 kJ / 341 kcal17%
Tłuszcz1,0 g1%
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0,3 g2%
Węglowodany71,7 g28%
w tym cukry2,4 g3%
Białko10,0 g20%
Sól0,0 g0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal).

Wymiar liczbowy: 1
najwyższa jakość
najlepsza do wypieków
doskonała do babek, biszkoptów i tortów
Rozmiar opakowania: 1
Jednostka (tekst opisowy): kg

Producent: GoodMills Polska Sp. z o.o.

GoodMills Polska Sp. z o.o.
ul. Diamentowa 2
47-341 Stradunia

Ostatnio oglądane