Wyrób wieprzowy średnio rozdrobniony pieczony. Produkt stałowagowy, waga netto opakowania zbiorczego 4,32 kg.
Jednostka miary | szt |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g
Wartość energetyczna kcal: 287 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1188 kJ
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 25 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 9,8 g
Zawartość węglowodanów: 1,0 g
Cukry: 0,8 g
Zawartość białek: 14 g
Zawartość soli: 1,8 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 287 kcal
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 1188 kJ
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 25 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 9,8 g
Zawartość węglowodanów w porcji: 1,0 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 0,8 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 14 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 1,8 g
Wprowadziłem wartości odżywcze: Wszystkie prawnie wymagane wartości odżywcze zostały zadeklarowane
Rodzaj: Inny
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Typ: Paczkowany
Metoda wytwarzania: Pieczone
Klasa trwałości produktu: Nietrwały
Stopień rozdrobnienia: Średnio rozdrobnione
Składniki: mięso wieprzowe (90%), woda, sól, przyprawy, aromaty, glukoza, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; stabilizator: trifosforany; białko wieprzowe kolagenowe, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), SOJĘ, MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Całkowity okres przydatności do spożycia (od daty produkcji): 31 dni (dzień)
Temperatura przechowywania min - max: 2 - 8 °C
Produkt zmiennowagowy: Nie
Zawartość netto: 240 g
Całkowity okres minimalnej trwałości (od daty produkcji): 40 dni (dzień)
Oświadczenie o poprawności danych: Produkt nie posiada oświadczeń żywieniowych
Producent: JBB BAŁDYGA Józef Bałdyga
JBB BAŁDYGA Józef BałdygaOstatnio oglądane