Kampa Ciasto rumowo-wiśniowe

Nowy produkt

54,00 zł / kg

12277a

kg

Składniki: JAJA, wiśnia w syropie(25%), masło[MLEKO],ciasto czekoladowe(cukier, mąka PSZENNA, kakao, skrobia PSZENNA, emulgator (E427b, E477), albuminy jaja kurzego, substancja spulchniająca(fosforansodu, węglan sodu), odtłuszczone MLEKO w proszku, sól, substancja stabilizująca(E415, E466) aromat.),Herbatniki (mąka PSZENNA, cukier, tłuszcz roślinny (palmowy, częściowo utwardzony palmowy), syrop cukru inwertowanego, skrobia, serwata w proszku (MLEKO), substancje spulchniające (E500, E450, E503), sól, emulgator (lecytyna SOJOWA), aromaty), polewa czekoladowa(cukier, tłuszcz roślinny częściowo utwardzony(palmowy, rzepakowy), proszek kakaowy niskotłuszczowy, miazga kakaowa, emulgatory: E322 [SOJA], E476, aromat),wódka(4%), cukier, krem(syrop glukozowy, MLEKO zagęszczone, cukier, woda, aromat waniliowy, żółtko(JAJA) w proszku, tłuszcz roślinny, zagęstnik: skrobia modyfikowana, guma ksantanowa, emulgator: lecytyna sojowa, barwnik: kurkuma ),mąka PSZENNA, czekolada(cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny(palmowy), emulgatory),biszkopt(cukier, mąka PSZENNA, skrobia, emulgatory:E475, E471, substancje spulchniające: E500, E450, serwatka[MLEKO], stabilizator E466),wiśnie drążone, olej rzepakowy, cukier,kakao,rum(1%), budyń(skrobia, skrobia PSZENNA, aromat, barwiące ekstrakty roślinne)

Najlepiej spożyć przed: 24 godziny.
Warunki przechowywania: należy przechowywać w suchym miejscu.

Producent: Piekarnia - Ciastkarnia Kampa

ul. Cieszkowskiego 2
42-700 Lubliniec