Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości, numer partii i data produkcji - podane na boku opakowania. Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu.
Produkt certyfikowany przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.
Wafle ryżowe w polewie jogurtowej.
Możliwa obecność 
soi i 
orzechów laskowych. Produkt bezglutenowy.
Opakowanie zawiera 4 porcje (4 wafle).
 52 % ryż brązowy
48 % polewa jogurtowa (cukier, tłuszcz roślinny [olej palmowy, emulgator: E 492], mleko w proszku odtłuszczone, 4,3 % proszek jogurtowy [mleko w proszku odtłuszczone z bakteriami jogurtowymi], serwatka w proszku [z mleka], emulgator: lecytyna słonecznikowa)
Nie zawiera: zboża zawierające gluten
Może zawierać: orzechy laskowe, soja
Zawiera: mleko
|  | Wartość odżywcza 100 g | Wartość odżywcza ~16,3 g¹ | %* / ~16,3 g | 
|---|
| Wartość energetyczna | 1979 kJ | 319 kJ | 4 % | 
| Wartość energetyczna | 472 kcal | 76 kcal | 4 % | 
| Tłuszcz | 19,4 g | 3,1 g | 4 % | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16,1 g | 2,6 g | 13 % | 
| Węglowodany | 65,4 g | 10,5 g | 4 % | 
| w tym cukry | 26,1 g | 4,2 g | 5 % | 
| Błonnik | 1,9 g | <0,5 g |  | 
| Białko | 7,9 g | 1,3 g | 3 % | 
| Sól | 0,26 g | 0,04 g | 1 % | 
| Opakowanie zawiera 4 porcje (4 wafle). |  |  |  | 
| ¹ na jedną porcję |  |  |  | 
| * Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal). |  |  |  | 
 Wymiar liczbowy: 65
Rozmiar opakowania: 65
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 4 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Opakowanie zawiera 4 porcje (4 wafle).
 Producent: Sonko Sp. z o.o.
 Sonko Sp. z o.o.
 ul. Ryzowa 1, 
 Bielany Wrocławskie
 55-040 Kobierzyce, 
 Poland
 www.sonko.pl