Pakowany w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od źródeł ciepła. Chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem.
Czy wiesz, że...?
Staropolskie słowo "prażyć" oznaczało przypiekać przy wtórze odgłosów skwierczenia, trzaskania, pękania.
Więcej informacji znajdziesz na:
www.przysnacki.pl
Wybieramy najlepsze ziemniaki, myjemy je i kroimy w grube plastry ze skórką.
Następnie smażymy je w wielkim kotle, w oleju słonecznikowym. Dzięki większej grubości plasterków oraz dłuższemu i wolniejszemu smażeniu nasze chipsy uzyskują wyjątkową chrupkość.
Na koniec tak usmażone chipsy doprawiamy prawdziwą solą morską.
Spróbuj również innych smaków:
Chipsy w kotle prażone papryka czerwona
Chipsy w kotle prażone kwaśna śmietana
Chipsy z ziemniaków krojonych ze skórką, smażone, solone.
Opakowanie zawiera około 4 porcje produktu. Porcja = 30 g
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Wymiar liczbowy: 125
Cechy: unikalny proces wytworzenia z olejem słonecznikowym
Rozmiar opakowania: 125
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 4 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Opakowanie zawiera około 4 porcje produktu.