Przechowywać w suchym miejscu.
Dobre z natury
Czubryca jest uważana za rodzaj bułgarskiej przyprawy narodowej. Nazwa wywodzi się od cząbru, który decyduje o charakterze mieszanki.
Zastosowanie: Czubryca zielona jest doskonała do świeżych warzyw, sałatek, twarożków, a także do past, zup i sosów.
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Czubryca zielona, mieszanka przyprawowa.
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
cząber
cebula
czosnek
pietruszka
sól kuchenna jodowana (sól kuchenna, jodek potasu)
kozieradka
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, jaja, mleko, gorczyca, sezam, soja
| Wartość odżywcza w 100 g |
|---|
| Wartość energetyczna | 1091 kJ / 260 kcal |
| Tłuszcz | 2,4 g |
| W tym kwasy tł. nasycone | 0,4 g |
| Węglowodany | 35 g |
| W tym cukry | 11 g |
| Białko | 15 g |
| Sól | 17,0 g |
Wymiar liczbowy: 25
Cechy: dobre z natury
Rozmiar opakowania: 25
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: KOTÁNYI Polonia Sp. z o.o.
Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.com