Pieczywo meiszane.
Jednostka miary | szt |
Rogal węgierski z makiem.
Składniki: mąka pszennatyp 500, woda, cukier, smalec, drożdże,jaja, mąkażytniatyp 500,mleko w proszku, sól, mak, emulgator E472c, mąkasojowa, środki do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzymy, olej rzepakowy.
Rogal węgierski z sezamem.
Składniki: mąka pszenna typ 500, woda, cukier, smalec, drożdże, jaja, mąka żytnia typ 500, mleko w proszku, sól, mak, emulgator E472c, mąka sojowa, środki do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzymy, olej rzepakowy.
Rogal z makiem
Wartość odżywcza
Wartość dla 100g
Wartość energetyczna 1370 kJ/324 kcal
Tłuszcz 6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,5 g
Węglowodany 58,6 g
w tym cukry 7,8 g
Błonnik 2 g
Białko 8 g
Sól 1,05 g.
Rogaz z sezamem
Wartość odżywcza
Wartość dla 100g
Wartość energetyczna 1384 kJ/328 kcal
Tłuszcz 6,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,5 g
Węglowodany 58,6 g
w tym cukry 7,8 g
Błonnik 1,9 g
Białko 8,2 g
Sól 1,05 g
Najlepiej spożyć przed: 24 godziny.
Warunki przechowywania: należy przechowywać w suchym miejscu.
Producent: Społem. Powszechna Spółdzielnia Spożywców
Plac K. Mańki 8,
42-700 Lubliniec
Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane