AUGUST STORCK KG
Waldstr. 27
D-13403 Berlin
Chronić przed ciepłem!
4 rodzaje specjałów czekoladowych w czekoladzie deserowej
Kawowo-śmietankowa, Mus czekoladowy, Deserowa mleczna, Marcepanowa
Nadziewane i nienadziewane specjały czekoladowe.
Wszystkie rodzaje mogą zawierać także orzechy laskowe, migdały, orzeszki ziemne, inne orzechy oraz jaja. cukier
miazga kakaowa
tłuszcz kakaowy
pełnotłuste mleko w proszku
mielone migdały (4,3%)
tłuszcze roślinne (shea, palmowy)
mleko pełne w proszku
odtłuszczone mleko w proszku
laktoza (z mleka)
kakao niskotłuszczowe
tłuszcz mleczny
fruktoza
kawa
emulgator: lecytyny (soja)
syrop glukozowy
syrop z cukru inwertowanego
maślanka w proszku (z mleka)
dekstroza
aromaty
sól
Biała czekolada i czekolada kawowo-śmietankowa: czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32%, biała czekolada: masa kakaowa minimum 28%; czekolada deserowa z musem czekoladowym: masa kakaowa minimum 50%; czekolada mleczna deserowa: masa kakaowa minimum 45%; czekolada deserowa z nadzieniem marcepanowym: masa kakaowa minimum 50%
Zawiera: migdały, mleko, soja
Może zawierać: jaja, orzechy laskowe, orzechy, orzeszki ziemne
| Na 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 2282 kJ/548 kcal |
Tłuszcz | 34,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 19,7 g |
Węglowodany | 49,8 g |
w tym cukry | 47,7 g |
Białko | 7,5 g |
Sól | 0,14 g |
Wymiar liczbowy: 250
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Niemczech
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Storck sp. z o.o.
STORCK Sp. z o.o.
ul. Przyokopowa 26,
01-208 Warszawa
www.storck.pl
www.merci.com