Pastificio Liguori S.p.A.
Via Dei Pastai, 50
80054 Gragnano (NA),
Włochy
www.pastaliguori.com
Nie spożywać bez gotowania.
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości (E) i numer partii (L) na spodzie opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ten makaron jest świadectwem kreatywności i jakości włoskiego wyrabiania makaronu. Wykonany wyłącznie z najlepszych składników bezglutenowych, w tym mąki z brązowego ryżu mąki z żółtej kukurydzy, mąki z białej kukurydzy, oferuje sprężystą teksturę i doskonałą retencję smaku. Spirale idealnie nadają się do zatrzymywania zarówno delikatnych, jak i mocnych sosów, czyniąc każdy posiłek wizualnie atrakcyjnym i smacznie satysfakcjonującym. Niezależnie od tego, czy jest mieszany z żywym pesto czy kremowym sosem, bezglutenowy makaron fusilli Liguori jest doskonałym wyborem na zdrowy, smakowity i wizualnie zachwycający posiłek, który zachwyci wszystkie podniebienia, a w szczególności osoby na diecie bezglutenowej.
Liguori to marka, która od lat zdobywa uznanie konsumentów dzięki doskonałej jakości swoich produktów. Synonimem najwyższej jakości, marka Liguori wytwarza swoje wyroby we Włoszech, korzystając z tradycyjnych metod doskonalonych przez ponad 200 lat. Do produkcji używana jest najwyższej jakości pszenica durum z południowych Włoch oraz krystalicznie czysta woda źródlana z Parku Regionalnego Monti Lattari, nadająca makaronom wyjątkowy smak. Charakterystyczna cechą produktów Liguori jest również powolne suszenie makaronu w niskich temperaturach, co zachowuje wartości odżywcze i naturalny smak.
Pasta di Gragnano Spaghetti BIO marki Liguori to produkt wysokiej jakości, który powstaje we Włoszech na bazie tradycyjnej receptury. Do produkcji makaronów Liguori stosowana jest najlepszej jakości pszenica durum, pochodząca z certyfikowanych upraw ekologicznych i krystalicznie czysta woda źródlana z Parku Regionalnego Monti Lattari. Niepowtarzalną cechą wyrobu produktów tej marki jest metoda powolnego suszenia ciasta w niskich temperaturach, która sprawia, że produkt zachowuje właściwości odżywcze i naturalny smak domowego makaronu. Makarony Liguori dostępne są w papierowych opakowaniach, nadających się do recyklingu, gdyż troska o środowisko i poszanowanie natury jest dla firmy priorytetem. Makaron posiada Certyfikat I.G.P., który jest chronionym oznaczeniem geograficznym nadawanym przez Wspólnotę Europejską. Spaghetti to najbardziej znany i uwielbiany format makaronu na świecie, najlepiej smakuje w duecie z sosem pomidorowym.
Produkt bezglutenowy.
Produkt może zawierać
soję.
Wyprodukowano we Włoszech