Przed użyciem wstrząsnąć.
Najlepiej spożyć przed:
(data i numer partii podane na górze butelki). Przechowywać w temperaturze od 2 °C do 20 °C, w miejscach czystych, suchych, wolnych od obcych zapachów, a po otwarciu w lodówce.
Sos pomidorowy barbecue. Pasteryzowany.
woda
koncentrat pomidorowy 20 %
cukier
ekstrakty jabłkowe
ocet spirytusowy
skrobia modyfikowana kukurydziana
powidła śliwkowe (śliwki węgierki, cukier)
sól
przyprawy (w tym gorczyca, seler)
aromat
papryka wędzona
Zawiera: seler, gorczyca
Smaki / Aromaty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
|---|
| energia | 541 kJ / 127 kcal |
| tłuszcz | 0,3 g |
| w tym kwasy nasycone | 0,1 g |
| węglowodany | 29 g |
| w tym cukry | 26 g |
| białko | 1,2 g |
| sól | 1,8 g |
Min. temp. °C: 20
Maks. temp. °C: 2
Wymiar liczbowy: 450
Rozmiar opakowania: 450
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Wytwórcza Spółdzielnia Pracy „Społem"
Wytwórcza Spółdzielnia Pracy „Społem"
ul. Mielczarskiego 93-95,
25-726 Kielce
www.wspspolem.com.pl
800 13 13 22