Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Ser Cheddar - podpuszczkowy, dojrzewający w plastrach.
MLEKO
sól
bakterie fermentacji mlekowej
podpuszczka mikrobiologiczna
barwnik: annato norbiksyna
Zawiera: mleko
Barwniki: Zawiera
konserwanty: Nie zawiera
| Wartość odżywcza produktu w 100 g |
|---|
| Wartość energetyczna | 1628 kJ/392 kcal |
| Tłuszcz | 32 g |
| w tym kwasy nasycone | 22 g |
| Węglowodany | <0,5 g |
| w tym cukry | <0,5 g |
| Białko | 26 g |
| Sól | 2,0 g |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 8
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 150
wyrazisty i intensywny
bez konserwantów
idealne plastry
wysoka zawartość białka
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa