Należy spożyć do/Numer partii produkcyjnej: patrz opakowanie. Przechowywać w temperaturze: +2 - +25 °C. Przechowywać po zakupie i otwarciu w temperaturze: +2 - +8 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 4 dni.
Ser biały typu śródziemnomorskiego do sałatek, w bloczku.
Wyprodukowano w Danii.
mleko pasteryzowane
regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego
sól
substancja konserwująca: nizyna
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
Zawiera: mleko
konserwanty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 938 kJ/226 kcal |
Tłuszcz | 17 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 11 g |
Węglowodany | 6,3 g |
w tym cukry | 3,4 g |
Białko | 12 g |
Sól | 3,0 g |
Wapń | 323 mg (40 %*) |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 25
Trwałość po otwarciu: 4 Godziny
Wymiar liczbowy: 200
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Arla Foods S.A.
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl