Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na boku kubka. Przechowywać w temperaturze od 0 °C do + 10 °C.
Serek topiony z szynką. Polski smak.
Wyprodukowano w Polsce
sery z Polski 50 %
woda
masło
szynka 3 % (mięso wieprzowe, woda, sól, substancje zgęszczające: E407, E466; białko zwierzęce wieprzowe, izolat białka sojowego, wzmacniacz smaku: E621; przeciwutleniacz: E316; maltodekstryna, glukoza)
serwatka w proszku
sole emulgujące: E452, E339, E450
sól
barwniki: annato norbiksyna, karoteny
Zawiera: mleko, soja
Przeciwutleniacze: Zawiera
Barwniki: Zawiera
Wzmacniacze smaku: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
wartość energetyczna | 844 kJ / 203 kcal |
tłuszcz | 15 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 10 g |
węglowodany | 5,0 g |
w tym cukry | 5,0 g |
białko | 12 g |
sól | 2,0 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 10
Wymiar liczbowy: 150
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo
www.mlekpol.com.pl