Baton z czekolady mlecznej z nadzieniem pistacjowym i kremem mlecznym
Jednostka miary | szt |
cukier, tłuszcz (palmowy i shea w zmiennych proporcjach), miazga ORZECHA PISTACJOWEGO 9,3 %, MLEKO w proszku odtłuszczone 8,5 %, tłuszcz kakaowy, serwatka w proszku (z MLEKA), MLEKO w proszku pełne 4,5 %, miazga kakaowa, pieczone ciasto kadayif 2,3 % (mąka PSZENNA, woda); kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz MLECZNY, glukoza, emulgatory: lecytyny (z SOI) i E 476; aromaty, sól. Czekolada mleczna - masa kakaowa minimum 25 %. Produkt może zawierać ORZESZKI ARACHIDOWE, ORZECHY LASKOWE I MIGDAŁY.
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal: 554 kcal
Wartość energetyczna kJ: 2308 kJ
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 35 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g
Zawartość węglowodanów: 51 g
Cukry: 48 g
Zawartość błonnika: 3,2 g
Zawartość białek: 7,6 g
Zawartość soli: 0,30 g
Wprowadziłem wartości odżywcze: Wszystkie prawnie wymagane wartości odżywcze zostały zadeklarowane
Rodzaj/smak: Orzechowy
Dodatki: Brak
Dla diabetyków: Nie
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Temperatura przechowywania min - max: 12 - 18 °C
Produkt zmiennowagowy: Nie
Całkowity okres minimalnej trwałości (od daty produkcji): 12 mies.
Oświadczenie o poprawności danych: Produkt nie posiada oświadczeń żywieniowych
Producent: Vobro sp. z o.o. sp.k.
Vobro sp. z o.o. sp.k.Ostatnio oglądane