Należy spożyć do/numer partii produkcyjnej: patrz wieczko. Przechowywać w temperaturze 2-8 ℃. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.
Wysoka zawartość białka. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Odpowiedni dla wegetarian.
Deser wysokobiałkowy o smaku czekoladowym, bez laktozy, z dodatkiem witaminy D i magnezu. Zawiera substancje słodzące i aminokwasy (BCAA). UHT.
Wyprodukowano w Niemczech z mleka pochodzącego z UE
mleko pasteryzowane (87 %)
białko mleka
substancje słodzące (erytrytol, glikozydy stewiolowe ze stewii)
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (1,8 %)
stabilizatory (karagen)
substancja zagęszczająca (guma guar)
naturalny aromat
enzym laktaza
aminokwasy rozgałęzione BCAA (0,1 %) (leucyna, izoleucyna, walina)
sól emulgująca (cytryniany sodu)
regulator kwasowości (węglan magnezu)
witamina D
Zawartość laktozy - <0,01 %
Zawiera: mleko
Smaki / Aromaty: Zawiera
Substancje słodzące: Zawiera
| W 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 327 kJ / 77 kcal |
Tłuszcz | 1,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,9 g |
Węglowodany | 6,6 g |
w tym cukry | 4,4 g |
Białko | 10 g |
Sól | 0,19 g |
Wapń | 220 mg (28 %***) |
Magnez | 28 mg (7,5 %***) |
Witamina D | 1 μg (20 %***) |
***RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 3 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 200
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Arla Foods S.A.
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo,
Polska
www.arla.com