Pakowany w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +10°C
Znajdź nas na: fb.com/pOSMakujWloszczowy
Ser podpuszczkowy, dojrzewający.
mleko pasteryzowane
sól spożywcza
stabilizator: chlorek wapnia
kultury bakterii mlekowych (mleko)
podpuszczka mikrobiologiczna
barwnik: karoteny
Zawiera: mleko
konserwanty: Nie zawiera
| w 100 g | %RWS* |
---|
Energia | 1406 kJ / 338 kcal | 17% |
Tłuszcz | 26 g | 37% |
w tym kwasy nasycone | 18 g | 90% |
Węglowodany | 1,1 g | 0% |
w tym cukry | 0 g | 0% |
Białko | 25 g | 50% |
Sól | 1,5 g | 25% |
Wapń | 820 mg - 103%** | |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal). | | |
** Dzienne referencyjne wartości spożycia wapnia (dla osób dorosłych). | | |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 10
Wymiar liczbowy: 500
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce.
źródło wapnia
bez konserwantów
z polskiego mleka
Rozmiar opakowania: 500
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska,
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska,
29-100 Włoszczowa,
ul. Kochanowskiego 1
tel. +48 41 3883300,
fax +48 41 3883327,
e-mail: osm@osmwloszczowa.com.pl