Przechowywać w temperaturze od +4°C do +7°C.
Ser Mozzarella lekka* niedojrzewający w zalewie.
*minimum 40% mniej tłuszczu ze standardową Mozzarella Galbani
częściowo odtłuszczone mleko pasteryzowane
sól
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
podpuszczka
składniki zalewy: woda, sól
Zawiera: mleko
| w 100 g: Galbani Light* | w 100 g: Galbani Standard |
---|
Wartość energetyczna | 690 kJ/165 kcal | 989 kJ/238 kcal |
Tłuszcz | 9,0 g | 18,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,3 g | 13 g |
Węglowodany | 2,0 g | 2,0 g |
w tym cukry | 1,0 g | 1,0 g |
Białko | 19 g | 17 g |
Sól | 0,70 g | 0,70 g |
*minimum 40% mniej tłuszczu ze standardową Mozzarella Galbani | | |
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 7
Wymiar liczbowy: 220
Masa po odsączeniu: 125
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Czechach
Rozmiar opakowania: 220
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: LACTALIS POLSKA SP. Z O.O.
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7
02-604 Warszawa
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres jakosc@lactalis.pl