Przed spożyciem wstrząsnąć. Pić schłodzone
Należy spożyć do: data i numer partii w górnej części opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃ Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Białko pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej. Ważna jest zbilansowana i zróżnicowana dieta oraz zdrowy styl życia.
Marka Lindahls stworzona w Szwecji.
Jogurt pitny truskawkowy o wysokiej zawartości białka.
Wyprodukowano w Polsce
mleko
truskawki 8 % (rozdrobnione truskawki 4 %, przecier truskawkowy 4 %)
białka mleka
cukier
naturalny aromat
koncentrat soku z buraka ćwikłowego
kultury bakterii jogurtowych
Zawiera: mleko
Smaki / Aromaty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Energia | 357 kJ / 84 kcal |
Tłuszcz | 1,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,9 g |
Węglowodany | 10 g |
w tym cukry | 9,9 g |
Białko | 7,6 g |
Sól | 0,15 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 350
Cechy: w butelce 26 g białka
Rozmiar opakowania: 350
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 1 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Opakowanie zawiera 1 sugerowaną porcję produktu, zapewniającą korzystne działanie.
Producent: LACTALIS POLSKA SP. Z O.O.
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
www.galbani.pl
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres
jakosc@lactalis.pl