Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Należy spożyć do: data podana na boku opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Pasta jajeczna z chrzanem i rzeżuchą.
Produkt może zawierać:
ryby,
skorupiaki,
soję,
mleko,
gluten,
seler i
sezam.
42 % jaja gotowane
olej rzepakowy
woda
ogórek konserwowy
cukier
2,2 % chrzan [chrzan, woda, olej rzepakowy, sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy)]
1,5 % rzeżucha
sól
błonnik
mielona gorczyca
ocet spirytusowy
przyprawy
żółtko jaja
regulator kwasowości (kwas mlekowy)
substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, skorupiaki, ryba, mleko, sezam, soja
Zawiera: jaja, gorczyca
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
Wartość energetyczna: | 1619 kJ/393 kcal |
Tłuszcz | 39,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,8 g |
Węglowodany | 4,5 g |
w tym cukry | 4,0 g |
Białko | 5,4 g |
Sól | 1,4 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 7
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Gotowe do spożycia
Wymiar liczbowy: 80
Cechy: tylko z najlepszych składników
Rozmiar opakowania: 80
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Lisner Poznań Sp. z o.o. Sp. k.
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska