AUGUST STORCK KG
Waldstr. 27
D-13403 Berlin
Chronić przed ciepłem!
4 rodzaje specjałów czekoladowych w mlecznej czekoladzie
Nugatowa, Śmietankowa, Orzechowo-migdałowa, Pralinowa
Nadziewane i nienadziewane specjały czekoladowe.
Wszystkie rodzaje mogą zawierać także orzechy laskowe, migdały, orzeszki ziemne, inne orzechy oraz jaja. cukier
tłuszcz kakaowy
mleko pełne w proszku
orzechy laskowe (7,6%)
miazga kakaowa
tłuszcze roślinne (palmowy, shea)
laktoza (z mleka)
maślanka w proszku (z mleka)
odtłuszczone mleko w proszku
tłuszcz mleczny
siekane migdały (1,3%)
dekstroza
emulgator: lecytyny (soja)
kakao niskotłuszczowe
aromaty
sól
Czekolada mleczna z nadzieniem nugatowym: masa kakaowa minimum 32%; czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna z orzechami i migdałami: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna z nadzieniem pralinowym: masa kakaowa minimum 32%
Zawiera: migdały, orzechy laskowe, mleko, soja
Może zawierać: jaja, orzechy, orzeszki ziemne
| Na 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 2412 kJ/579 kcal |
Tłuszcz | 37,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20,4 g |
Węglowodany | 50,1 g |
w tym cukry | 48,3 g |
Białko | 8,1 g |
Sól | 0,21 g |
Wymiar liczbowy: 250
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Niemczech
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Storck sp. z o.o.
STORCK Sp. z o.o.
ul. Przyokopowa 26,
01-208 Warszawa
www.storck.pl
www.merci.com