Masa netto: 80 g e (2 x 40 g)
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 48 godzin.
www.krakus.com
Krakus - mistrz szynki
Tradycja od 1951
Kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona wędzona parzona suszona.
Może zawierać
zboża zawierające
gluten,
soję,
mleko (łącznie z
laktozą),
seler,
gorczycę.
Polska
mięso wieprzowe z szynki (100 g produktu wytworzono ze 146 g mięsa wieprzowego z szynki)
sól
przyprawy
stabilizator (cytryniany sodu)
przeciwutleniacz (izoaskorbinian sodu)
substancja konserwująca (azotyn sodu)
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, mleko, gorczyca, soja
Przeciwutleniacze: Zawiera
konserwanty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 767 kJ/ 182 kcal |
Tłuszcz | 6,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,2 g |
Węglowodany | 0,3 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 31 g |
Sól | 3,2 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 6
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Liczba jednostek: 2
Wymiar liczbowy: 40
suszona 5 dni
wieprzowa
dwie wygodne porcje
146 g mięsa na 100 g produktu
wędzone dymem bukowo-olchowym
wyselekcjonowane mięso z lokalnych gospodarstw
Rozmiar opakowania: 40
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 2 sztuk/sztuki
Producent: Animex Foods sp. z o.o.
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa