Seko Filety z makreli w oleju rzepakowym 170 g

Nowy produkt

8,79 zł

5902353023734

szt

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 h.
Filety z makreli ze skórą w oleju rzepakowym. Konserwa rybna sterylizowana.
Produkt może zawierać: seler, gorczycę, soję, jaja, mleko i gluten (z pszenicy i owsa).
Jednostka miaryszt
filrty z makreli ze skórą (Scomber scombrus)* 69%
olej rzepakowy 30%
sól
*Złowiono w morzu. Obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk (FAO 27), podobszary: Morze Północne, Morze Norweskie, Wody Islandii i Wysp Owczych, kategoria narzędzia połowowego: włoki, sieci okrążające i podrywki
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, jaja, mleko, gorczyca, owies, soja, pszenica
Zawiera: ryba
w 100 g produktu:% RWS* w 100 g produktu (porcja):
Wartość energetyczna1815 kJ/440 kcal22%
Tłuszcz43 g62%
w tym kwasy nasycone5,2 g26%
Węglowodany0 g0%
w tym cukry0 g0%
Białko13 g25%
Sól0,8 g13%
Witamina B124,1 µg164%
Kwasy tłuszczowe Omega 3:6,2 g/100 g
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal).
Opakowanie zawiera 1,7 porcji produktu.

Wymiar liczbowy: 170
Metoda połowu ryb: kategoria narzędzia połowowego: włoki, sieci okrążające i podrywki.
Tekst dowolny o pochodzeniu: Złowiono w morzu. Obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk (FAO 27), podobszary: Morze Północne, Morze Norweskie, Wody Islandii i Wysp Owczych
tylko naturalne składniki
69% ryby
wysoka zawartość kwasów tłuszczowych Omega-3
źródło witaminy B12
Rozmiar opakowania: 170
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 1.7 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Opakowanie zawiera 1,7 porcji produktu.

Producent: SEKO S.A.

SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3,
89-620 Chojnice,
Polska
tel. +48 52 510 81 40,
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl

Ostatnio oglądane