Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 h.
Filety z makreli ze skórą w oleju rzepakowym. Konserwa rybna sterylizowana.
Produkt może zawierać:
seler, gorczycę, soję, jaja, mleko i
gluten (z
pszenicy i
owsa).
filrty z makreli ze skórą (Scomber scombrus)* 69%
olej rzepakowy 30%
sól
*Złowiono w morzu. Obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk (FAO 27), podobszary: Morze Północne, Morze Norweskie, Wody Islandii i Wysp Owczych, kategoria narzędzia połowowego: włoki, sieci okrążające i podrywki
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, jaja, mleko, gorczyca, owies, soja, pszenica
Zawiera: ryba
| w 100 g produktu: | % RWS* w 100 g produktu (porcja): |
---|
Wartość energetyczna | 1815 kJ/440 kcal | 22% |
Tłuszcz | 43 g | 62% |
w tym kwasy nasycone | 5,2 g | 26% |
Węglowodany | 0 g | 0% |
w tym cukry | 0 g | 0% |
Białko | 13 g | 25% |
Sól | 0,8 g | 13% |
Witamina B12 | 4,1 µg | 164% |
Kwasy tłuszczowe Omega 3: | 6,2 g/100 g | |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal). | | |
Opakowanie zawiera 1,7 porcji produktu. | | |
Wymiar liczbowy: 170
Metoda połowu ryb: kategoria narzędzia połowowego: włoki, sieci okrążające i podrywki.
Tekst dowolny o pochodzeniu: Złowiono w morzu. Obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk (FAO 27), podobszary: Morze Północne, Morze Norweskie, Wody Islandii i Wysp Owczych
tylko naturalne składniki
69% ryby
wysoka zawartość kwasów tłuszczowych Omega-3
źródło witaminy B12
Rozmiar opakowania: 170
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 1.7 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Opakowanie zawiera 1,7 porcji produktu.
Producent: SEKO S.A.
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3,
89-620 Chojnice,
Polska
tel. +48 52 510 81 40,
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl