Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Praliny w czekoladzie mlecznej i deserowej w sześciu smakach: panna cotta, crème brûlée, tiramisu, orzechowym, owoców leśnych, czekoladowym.
Produkt może zawierać inne
orzechy,
jaja.
tłuszcz roślinny (palmowy)
czekolada (23%) [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny (palmowy, shea, sal, z ziarna mango) w zmiennych proporcjach, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi) i E 476; stabilizator: E 492, aromat]
cukier
czekolada mleczna (12%) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odtłuszczone w proszku, miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi) i E 476; aromat]
mleko odtłuszczone w proszku
mleko pełne w proszku
śmietanka w proszku (z mleka)
serwatka w proszku (z mleka)
laktoza
białka mleka
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu
kakao w proszku
czekolada „gianduja" (0,5%)
proszek jogurtowy (z mleka)
emulgatory: lecytyny (z soi) i E476
truskawka granulowana (0,3%)
orzeszki arachidowe (0,2%)
aromaty
kawa (0,2%)
chrupki karmelowe (0,1%) [cukier, syrop glukozowy (z pszenicy), mleko zagęszczone słodzone, masło, sól]
sól
proszek malinowy (0,1%)
koncentrat soku jagodowego w proszku (0,05%)
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Czekolada - masa kakaowa min. 43%
Czekolada mleczna - masa kakaowa min. 25%.
Czekolada oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne.
Może zawierać: jaja, orzechy
Zawiera: mleko, orzeszki ziemne, soja, pszenica
| 100 g |
---|
energia | 2200 kJ / 527 kcal |
tłuszcz w tym | 30 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 23 g |
węglowodany w tym | 56 g |
- cukry | 47 g |
białko | 5,3 g |
sól | 0,24 g |
Wymiar liczbowy: 276
Rozmiar opakowania: 276
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Mieszko S.A.
ul. Opawska 172,
47-400 Racibórz,
Polska