Warunki przechowywania:
-6° C: 1 tydzień.
-12° C: 1 miesiąc.
-18° C: do daty minimalnej trwałości.
Po rozmrożeniu przechowywać w temperaturze 4°C nie dłużej niż 48 godzin. Nie zamrażać powtórnie.
Uwaga! Produkt jest wykonany ręcznie i może się nieznacznie różnić wielkością i kształtem.
Jawo
Ślimak, ślimak pokaż rogi, dam ci sera na pierogi...
Naleśniki z serem. Produkt głęboko mrożony.
ser twarogowy 35%
mąka pszenna
woda
cukier
pasteryzowane jaja płynne
serwatka w proszku (z mleka)
aromat wanilinowy
Zawiera: jaja, mleko, pszenica
Sztuczne konserwanty: Nie zawiera
| w 100 g | %RWS* |
---|
Wartość energetyczna | 738 kJ / 174 kcal | 9% |
Tłuszcz | 2,2 g | 3% |
w tym Kwasy tłuszczowe nasycone | 1,2 g | 6% |
Węglowodany | 30 g | 11% |
w tym Cukry | 9,6 g | 11% |
Białko | 8,6 g | 17% |
Sól | 0,09 g | 2% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). | | |
Informacja dla osób chorych na cukrzycę: zawartość wymienników w 100 g produktu: WW 3,0; WBT 0,5. | | |
Maks. temp. °C: -18
Wymiar liczbowy: 400
Tekst dowolny o pochodzeniu: Produkt polski. Wyprodukowano w Polsce
ręcznie robione
bez substancji konserwujących
wystarczy podgrzać
Produkt polski
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g
Odgrzać w kuchence mikrofalowej: Mikrofala: Rozmrożone naleśniki podgrzewaj przez 2 minuty przy mocy 600 W. Od postaci zamrożonej
Piec w piekarniku: Piekarnik: Rozmrożone naleśniki ułóż na blasze i podgrzewaj w temperaturze 180°C przez 9 minut. Od postaci zamrożonej
Smażyć w płytkim tłuszczu: Patelnia: Rozmrożone naleśniki podsmażaj na patelni posmarowanej olejem lub patelni teflonowej przez 3 minuty, przewracając na drugą stronę w połowie czasu smażenia. Od postaci zamrożonej
Producent: JAWO sp. z o.o.
JAWO sp. z o.o.
ul. Równoległa 88/98
42-216 Częstochowa
Polska
tel.: +48 34 363 14 28
Opinie o produktach:
+48 34 363 23 73
opinie@jawo.pl